Wednesday, February 24, 2016

NAKAL NYER ABANG DULU...

Diam tak diam dah besar anak sulungku si Abang ni. Actually lagi besor dari mamanya ...huhu. Dulu, aku yang bawak dia ke hulu ke hilir dengan kereta..Sekarang ni dia plak jadi supir aku merangkap Bodyguard aku.

Sapa sangka Abang yang hari ni nampak pendiam tapi masa kecik nyer Ya Rabbi! punya lah nakal!. Kalau ada barang bersepah tetiba atau ilang tetiba dari tempat asalnya..mesti orang kata Abang yang punya kerja. Bayangkanlah dia boleh campak semua kasut-kasut orang yang datang beraya umah mak sedara hubby aku ke perdu nenas!.

Ni nak citer sket kenakalan Abang masa kecik..Di antaranya lah yer..me "Make Up" kan atuk nyer yang tengah tidur.Kebetulan masa tu ada magic colour tah dari mana dia dapat. Maka atuk nyer lah jadik mangsa dia. Dia buat misai ala-ala A Galak...siap ada lukisan jerawat batu lagi! kik! kik!

Kesian Abah..jenuh dia menyabun muka..menyental bagai...gara-gara kenakalan cucu dia ni.                                     Abang penah simpulkan dengan getah barang lagi..Adoiii!


Kreatif nyer...Tapi Abang guna magic colour kat muka atuk nyer!
 
 

Ni jer dia tak penah buat! Sportingkan daddy dia...

No comments:

Post a Comment

Saraqistina80@yahoo.com