Thursday, February 25, 2016

PERPISAHAN TU MEMANG MENYAKITKAN....

Sedey plak bila dengar Fara Fauzana dan AG nak keluar dari HotFM. Hari ni last day katanya. Bertahun-tahun dengar suara mereka yang menceriakan hidup aku dan mereka di luar sana..after this..kita akan merindui suara mereka.
 
Cam tu lah aku rasakan setiap kali terjadinya perpisahan antara aku dengan kawan-kawan. Sedih giler ko tapi adat lah kan tiap pertemuan tu akan ada perpisahannya... Mulanya memanglah sedih sampai penah la aku nangis dalam kereta bila berpisah dengan seorang teman yang amat memahami aku. Memang zahirnya dia ni gila-gila orangnya tapi time aku berkongsi masalah dengan dia...rasa macam dia turut sama memikul masalah aku tu. Rasa release bila dah bercerita semuanya pada dia...
 
Thank you buat sahabat sejati akak Mudzartul Zarana...yang aku panggil Mud jer...Dia memang pendengar setia dan akan cuba membantu sedaya upaya untuk menyenangkan kami sahabatnya.
 
Apapun kita doakan yang terbaik untuk mereka yang kita sayangi ni. Mudah-mudahan mereka dikurniakan rahmat Allah yang berpanjangan.... Mud, I really miss our moment masa kita bertiga dengan Elis dulu...(Ingat tak kenangan terserempak dengan biawak ari tu...kik! kik!)

No comments:

Post a Comment

Saraqistina80@yahoo.com