Sunday, October 4, 2015

FB..ADA BAIK DAN BURUKNYA

Scary! tu jer yang aku dapat katakan bila dengar cerita seorang teman yang bercerita tentang suaminya. Semuanya bermula dengan fb mencari kawan-kawan lama termasuk bekas kekasih lama..Mulanya memang la dia tak kisah malah mengizinkan dia menghubungi ex gf hanya untuk bertanya khabar memandangkan masing-masing dah kahwin.

Tapi hubungan tu dah jadi bertambah rapat..makin kerap berchating..dan yang membuat dia kecil hati sangat tu bila whatapps dia pada si suami tak berbalas sedangkan suami sibuk dok berwhatapps dengan ex gf nya.

Aku sebenarnya tak faham sikap perempuan yang macam ni. Memanglah ko ada kenangan indah dengan si lelaki tu dulu tapi ko kena ingat yang ko tu dah berlaki..beranak pinak lagi..Tak terfikir ke, apa perasaan isteri dia bila tengok ko berwhatapps bagai dengan laki dia..

Betul la kata orang ..kalau lelaki dan perempuan berdua...ditengah-tengahnya tu akan muncul syaitan!. Tapi persoalannya..semua tu boleh dielakkan kalau korang membatasi pergaulan antara isteri orang dan suami orang..

Malas nak cerita panjang...sendiri mau ingat...

No comments:

Post a Comment

Saraqistina80@yahoo.com