Thursday, August 25, 2011

LAST DAY KERJA....HOOOOO YEIIII!!

Hari ni...office kami declare keja sampai 2 pm jer...Iyerlah..cuba korang fikir bebudak yang datang pun boleh dibilang dengan jari ..datang pun sekadar memenuhi masa jer...

Jap2 datang tempat aku...jap2 intercom aku..tau sebab apa..Hanya kerana nak tanya hari ni bos kasik balik pukul berapa?. Ni mesti takut nak tanya sendiri nih!..Actually, aku pun tak tau sebab aku pun tengah bz menyiapkan kerja seboleh mungkin..bagi aku masa sampai pukul 4pm tu kejap jer tapi..kalu bos nak bagi balik awal..HO YEI!!! tu dikira rahmat gak tu.

Boleh ler ada masa sket kemas2 rumah mana yang patut...Shopping ker..Mana tau, di saat2 akhir ni, aku dapat baju raya yang aku idamkan..Tapi tu ler ..leceh kalau nak ke Town..sesak! Rimas aku bersempit2 ni.

Apapun pada semua blogger dan reader blog aku ni...TQ sebab rajin baca coretan diary aku yang merapu tak tentu mood ni...Kalu rasa2 terasa ke haper ker...aku susun jari mintak maaf jer..tak disengajakan...kecuali utk Hamba2 Allah yang tertentu yang dah menyesakkan ruang hidup aku tu. Tu jer tak termasuk dalam senarai kemaafan aku yer...

Anyway..Selamat HariRaya & Maaf Zahir Batin....Doakan aku yang terbaik sebagaimana aku doakan kalian yer...

2 comments:

  1. salam perkenalan

    selamat hari raya..

    ReplyDelete
  2. Selamat hariraya juga utk Azrine...TQ singgah kat blog ni...

    ReplyDelete

Saraqistina80@yahoo.com