Thursday, December 13, 2012

SALAHKAN PEREMPUAN MENGORAT LELAKI?

Ada soalan cepumas dari seorang sahabat pada akak baru-baru ni. Perempuan mengorat lelaki? Dengan erti kata perempuan yang mulakan langkah pertama dulu.

Euwww!aku tak leh bayangkan kalau aku cam tu. Dok kenyit2 mata.. tak pun buat body contact (ni bahasa aku untuk yang suka mengesel2 atau terliuk2 badan ) bila jumpa jejaka idaman Malaya korang. Tak pun ketawa mengilai2 untuk menarik perhatian.

OMG..please ler...jangan ler korang buat perangai camtu. Aku rasa lelaki yang suka pompuan cam ni mesti something wrong fius kepala dia!. Pada pandangan aku, nampak agak keterlaluan bila korang guna kekdah cenggini. Meluat tahap gaban aku...geli geleman plak tengok cam lintah kenyang jer..Hik! Hik!

Kalu korang dah jumpa Mr. Right korang tu..tak salah kalu nak approach dulu,tapi bersederhana ler. Jangan over sangat okay! .Nanti orang kata ko desprate sangat plak.

Paling penting..jaga maruah diri tu,jangan sampai yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran...


1 comment:

  1. geli pulak tgk gambar main kaki kat bawah tu
    hehe

    ReplyDelete

Saraqistina80@yahoo.com