Tuesday, August 17, 2010

SEKADAR HIBURAN

video

...Letih bekerja...dok study sampai sakit kepala? Ahahhh!! aku ada ubat utk kurangkan ketegangan urat2 korang tu. Moh kita lihat video ni.. Aku tertarik nak paparkan di sini sebb telatah sorang nenek ni.. memang menghiburkan. Berkali2 baby dan Abang pasang video klip ni..setiap kali tengok, dorang tergelak terkekeh2..Moral of the story nyer, tak yah ler nak stress giler, idup ni hanya sekali. Korang tgk nenek ni..dia happy jer...Kita kena pandang jauh ke depan..yg sedih ..yg pilu tu lontarkan jauh2.. Berfikirlah secara positif, InsyaAllah , akan nampak jalan mudah utk kita selesaikan masalah yg kita hadapi. Cewahh..cam pakar motivasi plak aku ni dah! Apapun Selamat Berhibur..One more thing, korang jgn tanya sapa nenek cute miut dalam video ni sebb aku pun tak kenal. Abang yg rajin download cite2 camni..dia nak kurangkan stress mama dia kot! Lately ni, baby pon suka nau nyanyi lagu nenek ni. Kalu tak tu asyik2 lagu omputih dia jer.

No comments:

Post a Comment

Saraqistina80@yahoo.com